NavMenu

Ovo je stan od 400 mil USD

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.08.2014. 12:48
Komentari
Podeli
U Monaku se gradi prvi novi soliter još od osamdesetih godina XX veka. Kada bude završen sledeće godine, u kompleksu "Tour Odeon" - koji će biti druga najviša zgrada na Mediteranskoj obali - nalaziće se i penthaus veličine 3.250m², objavili su svetski mediji.

Monako je sam po sebi sinonim za luksuz pa tako ni ne čudi da se u njemu nalazi jedan od najluksuznijih stanova na svetu, penthaus koji se prostire na pet spratova i koji na krovu ima "beskonačni" bazen koji gleda na more.

Uz takvu raskoš, naravno, ide i cena pa se predviđa da bi novi vlasnik za ovo utočište mogao da plati 400 mil USD, čime bi ovaj penthaus postao najskuplji na svetu, piše CNBC.


U njemu će se nalaziti tri sobe za osoblje, a biće opremljen i toboganom koji povezuje plesni podijum sa bazenom na otvorenom. Vlasnici će imati na raspolaganju još nekoliko bazena, privatnog šofera, recepcionera i kuvara.

U "Tour Odeonu" se osim ovog nalazi još 70 velikih stanova za bogataše za koje se očekuje da će se na tržištu naći iduće godine, a detaljno sve što je u ponudi možete da istražite.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.