NavMenu

"Deloitte" raspisao konkurs za 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.06.2014. 14:14
Komentari
Podeli

Konsultantsko-revizorska kompanija "Deloitte" započela je proces registracije za izbor tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u centralnoj Evropi. Projekat pod nazivom Technology Fast 50 u Srbiji se sprovodi sedmu godinu zaredom, dok se na području centralne Evrope sprovodi već petnaest godina.

- "Technology Fast 50" ima za cilj rangiranje tehnoloških kompanija sa najbržim rastom prihoda u centralnoj Evropi u poslednjih pet godina (2009-2013). Za plasman na dve "Deloitte"-ove rang liste, 50 najbrže rastućih (Fast 50) i Zvezde u usponu (Rising Stars), kompanije moraju da ostvare godišnje prihode veće od 50.000 EUR za prvu listu i 30.000 EUR za drugu listu. Kompanije su na listama rangirane na osnovu petogodišnje tj. trogodišnje stope rasta prihoda.

Srpska firma "Bitgear Wireless Design Services", koja se bavi elektronikom, zauzela je prošle godine visoko drugo mesto na rang listi brzorastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi, zabeleživši petogodišnji rast prihoda od 1872%.

Kompanije iz tehnološkog sektora same će se prijavljivati na takmičenje, a 50 najbolje plasiranih rangiraće se na osnovu prosečnog rasta prihoda ostvarenih tokom poslednjih pet godina, čime kompanije dokazuju kontinuiran i brz rast.

Posebne kategorije u takmičenju biće "Zvezde u usponu"- mlade kompanije sa brzim rastom koje posluju manje od pet godina, gde se najbolji rangiraju na osnovu prosečnog rasta prihoda ostvarenih tokom poslednje tri godine, i "Velikih pet", kategorija u koju će biti uvrštene samo one kompanije čiji su prihodi u 2013. godini bili veći od 25 mil EUR.

Proces registracije se završava 17. jula 2014. godine, a rang liste će biti objavljene u oktobru 2014. godine.

Da bi se prijavili na konkurs potrebno je da se registrujete na veb stranici www.deloitte.com/fast50ce .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.