NavMenu

"Delhaize Serbia" finansira infrastrukturne radove u Staroj Pazovi - Vrednost investicije 1,65 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 14.05.2014. 13:56
Komentari
Podeli

Džon Kiricis i Nedeljko KovačevićDžon Kiricis i Nedeljko Kovačević
Kompanija "Delhaize Serbia" i Opština Stara Pazova potpisale su ugovor o finansiranju izgradnje komunalne infrastrukture u IV industrijskoj zoni opštine Stara Pazova.

Vrednost investicije iznosi 1,65 mil EUR (bez PDV-а), a kompanija "Delhaize Serbia" obavezala se da će ovim sredstvima finansirati izgradnju kanalizacione mreže u dužini od tri i po kilometra, pristupni put od raskrsnice puteva Stara Pazova-Nova Pazova i raskrsnice Vojka-Stari Banovci, izgradnju kružnog toka na pristupnoj saobraćajnici, kao i izgradnju dela vodovodne mreže od Novih Banovaca do distributivnog centra koji gradi na teritoriji opštine Stara Pazova, saopšteno je iz kompanije.

- Ugovor koji danas potpisujemo rezultat je dobre saradnje sa lokalnom samoupravom u Staroj Pazovi, ali i potvrda naše strateške opredeljenosti razvoju na tržištu Srbije, ulaganjima u stalni rast i širenje poslovne mreže, kao i odgovornom poslovanju naše kompanije u svim segmentima. Siguran sam da će nova infrastruktura u velikoj meri olakšati i svakodnevni život građanima opštine Stara Pazova, kao i okolnih opština i naselja, kao i da će distributivni centar dati nemerljiv doprinos privrednom razvoju opštine - istakao je Džon Kiricis, generalni direktor "Delhaize Serbia".

Potpisnik ugovora sa kompanijom "Delhaize Serbia" je JP Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova, odnosno direktor Nedeljko Kovačević, a svečanom trenutku prisustvovao je i Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.