NavMenu

"Delhaize Serbia" finansira infrastrukturne radove u Staroj Pazovi - Vrednost investicije 1,65 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 14.05.2014. 13:56
Komentari
Podeli

Džon Kiricis i Nedeljko KovačevićDžon Kiricis i Nedeljko Kovačević
Kompanija "Delhaize Serbia" i Opština Stara Pazova potpisale su ugovor o finansiranju izgradnje komunalne infrastrukture u IV industrijskoj zoni opštine Stara Pazova.

Vrednost investicije iznosi 1,65 mil EUR (bez PDV-а), a kompanija "Delhaize Serbia" obavezala se da će ovim sredstvima finansirati izgradnju kanalizacione mreže u dužini od tri i po kilometra, pristupni put od raskrsnice puteva Stara Pazova-Nova Pazova i raskrsnice Vojka-Stari Banovci, izgradnju kružnog toka na pristupnoj saobraćajnici, kao i izgradnju dela vodovodne mreže od Novih Banovaca do distributivnog centra koji gradi na teritoriji opštine Stara Pazova, saopšteno je iz kompanije.

- Ugovor koji danas potpisujemo rezultat je dobre saradnje sa lokalnom samoupravom u Staroj Pazovi, ali i potvrda naše strateške opredeljenosti razvoju na tržištu Srbije, ulaganjima u stalni rast i širenje poslovne mreže, kao i odgovornom poslovanju naše kompanije u svim segmentima. Siguran sam da će nova infrastruktura u velikoj meri olakšati i svakodnevni život građanima opštine Stara Pazova, kao i okolnih opština i naselja, kao i da će distributivni centar dati nemerljiv doprinos privrednom razvoju opštine - istakao je Džon Kiricis, generalni direktor "Delhaize Serbia".

Potpisnik ugovora sa kompanijom "Delhaize Serbia" je JP Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova, odnosno direktor Nedeljko Kovačević, a svečanom trenutku prisustvovao je i Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.