NavMenu

Startovala Akademija menadžerskih veština

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.03.2014. 13:44
Komentari
Podeli

U subotu, 22. marta 2014. godine, pod kapom "D.R.Gilbert centar group"-a zvanično je otvorena i nova stranica u istoriji višemesečnog neformalnog obrazovanja koje nudi ova kuća.

Upisana je prva generacija Akademije menadžerskih veština, čiji je cilj da unapredi liderske, komunikacijske, veštine uticaja, upravljanje ljudskim resursima, BSC i mnogo druge veštine značajne za svakog rukovodioca, menadžera, lidera…

Otvaranjem ove Akademije, "D.R.Gilbert centar group" je korak bliže ka Akademiji poslovnih znanja i veština koja će na jednom mestu objediniti Akademiju komercijalne komunikacije i Akademiju menažerskih veština i sa trajanjem od 2 godine objediniti sva praktična znanja i veštine neophodne savremenom poslvonom svetu.

Polaznici će tokom pohađanja Akademije proći kroz 18 modula.

Na prvom predavanju, održanom na dan otvaranja Akademije govorilo se o izazovima u karijeri menadžera, razlikama između menadžera i lidera, 5 osnovnih funkcija menadžera, principima rukovođenja, stvaranju jasne vizije, veštinama upućivanja kritike i sl.

U narednih 10 meseci Akademiju će pohađati predstavnici sledećeh kompanija: "Agrogrnja", "Alpha Vita Line group", "Abbvie", "Flux pro", "Flux technology", "Pharmanova", "Drina komerc", "MoTo logistic", "Orkestar Stari grad", "NoNo club"…

Naredna generacija Akademije menadžerskih veština se očekuje od početka sledeće godine, a od oktobra se upisuje peta generacija Akademije komercijalne komunikacije (prodajnih i pregovaračkih veština).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.