NavMenu

Profit Erste banke u Srbiji 9,2 mil EUR

Izvor: Beta Sreda, 26.03.2014. 15:19
Komentari
Podeli
Erste banka u Srbiji imala je u prošloj godini profit od 1,06 milijardi dinara (9,2 mil EUR), što je oko 15% manje nego u 2012. godini, navodi se u danas objavljenom finansijskom izveštaju.

Prema finansijskom izveštaju te banke koja posluje u okviru austrijske Erste bankarske grupe, dobit od kamata u prošloj godini iznosila je 4,5 milijardi dinara, dok je dobitak od naknada i provizija bio 1,7 milijardi dinara.

Ukupna imovina (aktiva) Erste banke u Srbiji na kraju 2013. bila je 97,9 milijardi dinara, što je za 21% više nego godinu ranije.

Kapital Erste banke u Srbiji na kraju 2013. godine iznosio je 14,4 milijarde dinara i povećan je za oko jednu milijardu dinara.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.