NavMenu

"Solfins" tim u San Dijegu na "SolidWorks World 2014"

Izvor: eKapija Sreda, 29.01.2014. 12:45
Komentari
Podeli
Jedan od najvećih skupova 3D CAD korisnika i vezanih softverskih rešenja "SolidWorks World", ove godine održava se u San Dijegu. Skup je počeo 26. januara, a danas se završava.

U San Dijegu je ove godine i veliki deo "Solfins" tima, kako bi usavršili svoja znanja i omogućili svojim klijentima prvoklasnu podršku, obuku i konsultantske usluge za implementaciju softverskih rešenja u konkretnim industrijama, kažu u kompaniji "Solfins".

Na skupu su predstavljene inovacije koje će u narednim godinama pomagati korisnicima da razvijaju bolje proizvode.

- Tu je "Solidworks Mechanical Conceptual" - za sve one koji žele da imaju konceptualno rešenje proizvoda, mašine, mehanizma, uz mogućnost provere funkcije, čvrstoće i kinematika, a bez ulaska u razradu nepotrebnih detalja, relacija, strukture sklopova, podsklopova, delova. Rešenje ima integraciju sa osnovnim "SolidWorks" paketom koji preuzima i vrši razradu konceptualnih rešenja i pretvara ih u dokumentaciju za proizvodnju - navedeno je u saopštenju.

- Zatim, tu je i "Exalead OnePart", revolucionarna tehnologija koja omogućava korisnicima različitih CAD, ne-CAD, PDM i PLM softverskih rešenja da preko jednog prozora za pretragu pronalaze informacije iz svih postojećih 3D CAD softverskih rešenja. Tu je i "Solidworks Plastics Advanced" - kompletirana integracija naprednih opcija za simulaciju hlađenja delova u alatu i deformacije delova nakon procesa hlađenja i stabilizacije dimenzija. Modul je naročito interesantan konstruktorima kompleksnih proizvoda i alata za injekciono livenje. Sledi "Solidworks Inspection" - kreiranje specijalizovane dokumentacije za potrebe inspekcije i kontrole kvaliteta u procesu proizvodnje, kao i "Solidworks Industrial Conceptual" - industrijski dizajn u kolaborativnom cloud okruženju.

Svi ti proizvodi biće dostupni sadašnjim i budućim klijentima beogradske firme "Solfins", navedeno je u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.