NavMenu

PAMTIĆU U 2013: Nataša Pavlović Bujas

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.01.2014. 19:50
Komentari
Podeli

Nataša Pavlović BujasNataša Pavlović Bujas

Nataša Pavlović Bujas je generalna direktorka agencije za strateško planiranje i komuniciranje "Blumen group". Pored toga, obavlja i funkciju predsednice kulturnog fonda ZRAK, kao i predsednice Podrgrupacija agencija za odnose s javnošću u okviru Privredne komore Srbije (GATK).

Član je Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, Srpske asocijacije menadžera (SAM), Udruženja poslovnih žena Srbije, Udruženja E-razvoj, Udruženja ekonomskih propagandista Srbije i drugih profesionalnih asocijacija.

Pitali smo Natašu Pavlović Bujas šta je po njenom mišljenju obeležilo 2013. godinu?

DOGAĐAJ GODINE

- Istorijska odluka: Srbija počinje pregovore sa Evropskom unijom 21. januara 2014. U ovom trenutku građanima Srbije manje je važno kada ćemo postati članica EU, koliko je hitno i ultimativno da se nastavi proces uvođenja reda u sve strukture društva.

PROMAŠAJ GODINE

- Konkurencija je ozbiljna, promašaja je toliko da je nemoguće izdvojiti jedan.

LIČNOST GODINE

- Nataša Kovačević – ova mlada devojka je paradigma srpskog naroda, njegovog ogromnog entuzijazma i snage da se izbori sa nemogućim! Kako i sama Nataša reče: "PRAVA SUPER ŽENA NE ODUSTAJE!"

NAJBOLJI POTEZ DRŽAVE

Rekonstrukcija Vlade – svest da treba menjati ono što se nije pokazalo dobrim.

NAJLOŠIJI POTEZ DRŽAVE

Rekonstrukcija Vlade – ništa ne treba menjati po svaku cenu, a pogotovo ne nagore.

ŠTA OČEKUJETE U 2014. GODINI?

Ukoliko se nastavi trend promovisanja neznanja, nekompetencije i nezainteresovanosti, očekujem dalju devalvaciju svih vrednosti. Ipak, nadam se da ćemo se pokrenuti nabolje i verujem u ozbiljan potencijal kojeg imamo – mlade ljude neopterećene nasleđem prošlosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.