NavMenu

Željko Sertić proglašen za najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 16.12.2013. 09:39
Komentari
Podeli
Željko Sertić (Foto: pks.rs)Željko Sertić
Žiri Nezavisne agencije, Evropskog udruženja menadžera i časopisa "Euromanager", poglasio je Privrednu komoru Srbije (PKS) za lidera privrednog napretka i najdinamičniju privrednu komoru regiona, a predsednika Željka Sertića za najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope.

Odluka o dodeli prestižnog priznanja - za dostignuća, međunarodne aktivnosti i realni uticaj, saopštena je u Banjoj Luci, gde je nagrada i uručena.

Na manifestaciji, koja je okupila eminentne privrednike i preduzetnike jugoistočne i srednje Evrope, nagradu je Sertiću predao Tomislav Antunović, jedan od vodećih privrednika u regionu i predsedavajući stručnog žirija Nezavisne agencije, Evropskog udruženja menadžera i časopisa "Euromanager".

U obrazloženju nagrade se ističe, da se najviše priznanje "Najpredsednik i Najkomora", dodeljuje predsedniku PKS Željku Sertiću, za izuzetan doprinos u radu Privredne komore i stalno jačanje veza između te asocijacije i privrednih učesnika, na području Srbije i regiona jugoistočne Evrope.

Sertić je istakao da je to značajno priznanje, prevashodno za tim na čijem je čelu, kao i da će biti dodatni podsticaj za dalje unapređenje privrednih aktivnosti u Srbiji i regionu.

Nagrade su dobili i federalni ministar razvoja, preduzetništva i trgovine Sanjin Halimović, ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Petar Ðokić, kao guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić. Posebno priznanje za "Super šampiona biznisa - najmenadžer za 2013. godinu", dobio je generalni direktor kompanije "M:tel" iz Banja Luke Goran Vlaović, navodi se u saopštenju PKS.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.