NavMenu

"Air Serbia" uvela direktne letove za Tel Aviv

Izvor: eKapija Nedelja, 15.12.2013. 10:28
Komentari
Podeli

(Foto: Teodora Brnjoš)

Nacionalna aviokompanija "Air Serbia" organizovala je u nedelju, 15. decembra, prvi direktni let od Beograda do Tel Aviva novim avionom "Airbus A319".

Promotivnim letom za Tel Aviv odleteli su predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović, ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi, kao i generalni direktor "Air Serbia" Dane Kondić.

Umesto dva leta nedeljno preko Larnake, uvedeni su direktni letovi četiri puta nedeljno od aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu do aerodroma "Ben gurion" u Tel Avivu.

Na toj liniji "Air Serbia" će leteti avionima "Airbus A319" i "Boing 737" sve dok se u maju 2014. potpuno ne isključe iz upotrebe "boinzi 737".

Za Tel Aviv će se leteti utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom i ta linija biće veza za važne destinacije, kao što su Pariz, Amsterdam, Brisel, Moskva, Kopenhagen, Cirih, Beč, Berlin...

Promotivna cena karte na ovoj liniji je od 260 EUR, a redovna od 320 EUR.
.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.