NavMenu

Međunarodna IT konferencija - SEE Broadband 2007 – na proleće se ponovo održava u Beogradu

Izvor: Tanjug Sreda, 06.12.2006. 15:28
Komentari
Podeli

Međunarodna konferencija u oblasti informacionih komunikacija - Broadband konferencija za jugoistočnu Evropu (SEE Broadband 2007) biće održana od 16. do 18. aprila 2007. godine u Beogradu, najavio je direktor Privredne komore Srbije (PKS) Ljubiša Dimitrijević.

Konferencija će po drugi put za redom biti odžana u beogradskom Sava centru, a očekuje se učešće između 1.000 i 1.500 predstavnika iz različitih oblasti industrije informacionih tehnologija.

Druga Broadbend konferencija za jugoistočnu Evropu okupiće stručnjake i firme, koje se bave razvojeme informacionih tehnologija, iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Kipra, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Rumunije, Slovenije i Srbije.

Konferenciju organizuju američka kompanija "Tecnology Networking International" (TNI), PKS, Privredna komora Beograda, Savet stranih investitora i Ministarstvo Srbije za ekonomske odnose s inostranstvom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.