NavMenu

Premijera filma "Savetnik" u bioskopu "Cineplexx" 19. novembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.11.2013. 13:53
Komentari
Podeli

Havijer Barden i Kameron DijazHavijer Barden i Kameron Dijaz

Premijera filma "Savetnik" reditelja Ridlija Skota će se održati sutra (19. novembra 2013. godine) od 20 časova u bioskopu "Cineplexx Delta City" u Beogradu i "Plaza" Kragujevac, saopštio je "Cineplexx".

Kako je navedeno u saopštenju, film "Savetnik" je snažan triler sa prvoklasnom glumačkom ekipom jednog od najpoznatijih holivudskih reditelja, snimljen po romanu Kormaka Mekartija.

Film "Savetnik" nam donosi priču o advokatu koji ulazi u svet visokog kriminala i trgovine drogom kako bi brzo i lako zaradio mnogo novca. Zaveden raskošnim životom i uzbuđenjem, on donosi odluke koje imaju nepovratne posledice ne samo po njega, već i ljude koji su mu bliski.

Za ovaj intrigantni, seksi triler scenario je napisao dobitnik "Pulicera", jedan od najpoznatijih američkih pisaca, Kormak Makarti, a glavne uloge igraju Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit.

Karte za premijeru filma "Savetnik" u bioskopu "Cineplexx Delta City" i "Plaza Kragujevac" su u prodaji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.