NavMenu

"Berlitz" obeležio 135 godina uspešnog poslovanja

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.09.2013. 15:08
Komentari
Podeli

"Berlitz", jedna od najvećih i najpoznatijih kompanija u svetu u oblasti edukacije i konslatinga stranih jezika, proslavlja 135 godina uspešnog poslovanja. Sledeće, 2014. godine, "Berlitz Srbija" obeleziće deset godina poslovanja u Srbiji, saopšteno je iz "Berlitz"-a.

"Nauči da govoriš govoreći" – "Learn to speak by speaking", godinama je bio vodeći moto "Berlitz" škole stranih jezika, s ciljem da poduči strane jezike na što brži način. Danas, ova globalno priznata kompanija, slavi 135 godina uspešnog poslovanja i dalje većinu svojih prihoda zarađuje kroz podučavanje jezika.

"Helping the World Communicate" jedan je od najpoznatijih slogana ove kompanije.

Učenje jezika je samo jedan segment onogo što "Berlitz" ima u širokoj lepezi svojih ponuda. Stručni poslovni seminari, interkulturni treninzi za top menadžment, individualni treninzi, online učenje, procena orjentacija, glabalni razvoj menadžmenta, konsalting i izdavaštvo su takođe vrlo traženi i visoko pozicionirani među zahtevima korporativnog sektora.

Davne 1934. godine, otvoren je prvi "Berlitz" centar u Beogradu, ali je zbog početka Drugog svetskog rata ubrzo zatvoren. Novi "Berlitz" cantar, otvoren je tek 70 godina kasnije, 2004. godine.

Tokom devet godina uspešnog rada, poverenje "Berlitz"-u ukazali su mnogi. Kako pojedinci tako i kompanije, ali i poznati iz šou biznisa, sporta, glume, muzičke industrije, među kojima su i Ivana Maksimovic, Jovana Joksimovic, Aleksandra Radovic, Sloboda Mićalović, Nina Radulović Lečić, Neda Arnerić, Jelena Ristić, Tatjana Vojtehovski i mnogi drugi.

Posebno bitna ciljna grupa škole stranih jezika Berlitz su deca. Tokom devet godina rada u Beogradu, Berlitz kurseve stranih jezika prošlo je više od 2.000 dece. Taj broj svakodnevno raste.

"Berlitz" centar u Srbiji, za sada postoji na tri lokacije u Beogradu i to: Slavija (Avalska 9); Novi Beograd (Vladimira Popovića 44) i Banovo brdo (Kirovljeva 25). Berlitz u svojoj ponudi ima nastavu za sledeće jezike: Engleski, Francuski, Nemački, Španski i Italijanski. Osim standardnih jezika, u "Berlitz"-u se mogu učiti i: holandski, mađarski, česki, portugalski, japanski, kineski, albanski, vijetnamski, bugarski, norveški, arapski.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.