NavMenu

Za beogradski Inkubator za razvoj preduzetništva mladih 80 kandidata - Izbor najboljih projekata najkasnije do oktobra

Izvor: eKapija Utorak, 10.09.2013. 12:43
Komentari
Podeli
(Foto: kancelarijazamlade.rs)
Inkubator za razvoj preduzetništva mladih, na 6. spratu palate "Beograd", krajem septembra ili početkom oktobra postaće "dom" dvadeset mladih preduzetnika.

Takozvano "Gnezdo" omogućiće budućim preduzetnicima koji imaju do 35 godina, potpuno besplatno, radni prostor sa plaćenim komunalijama, računarsku opremu, konferencijsku salu, kao i usluge pravnika i računovođe.

Konkurs Kancelarije za mlade grada Beograda završen je 6. septembra, a kako za "eKapiju" kaže Nevenka Grozdanović, stiglo je oko 80 prijava.

Sada je na redu izborna komisija, koja će nakon prvog kruga selekcije zakazati razgovore sa kandidatima. Oni bi trebalo da detaljno predstave svoje ideje i planove, i da ih eventualno dorade. Nakon konačnog kruga, dvadeset odabranih kandidata useliće se u Inkubator, najkasnije u oktobru, kaže naša sagovornica.

- Naravno, pod uslovom da bude toliko kvalitetnih projekata - dodaje ona.

Izbornu komisiju konkursa čine: prof. dr Ondrej Jaško, redovni profesor Fakulteta organizacionih nauka, prof. dr Ana Trbović, dekanka Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, Stanija Višekruna, zamenica gradskog sekretara za privredu, Perica Milošević, direktor inženjeringa "Seven Bridges Genomics", Nebojša Matić, direktor "Mikroelektronike" i "Blic preduzetnik 2012", kao i Tamara Blagojević, direktorka Kancelarije za mlade i inicijatorka projekta
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.