NavMenu

John Kyritsis novi generalni direktor kompanije "Delhaize" za Srbiju, BiH i Crnu Goru od 15. jula

Izvor: eKapija Nedelja, 07.07.2013. 18:11
Komentari
Podeli

Novi generalni direktor kompanije "Delhaize" Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora od 15. jula biće Džon Kiricis (John Kyritsis), koji će na toj funkciji zameniti Davida Vander Skurena (David Vander Schueren), koji odlazi na novu fukciju u Grčku, saopštila je ta kompanija.

Kiricis dolazi sa pozicije generalnog direktora "Delhaize" operacija u Grčkoj, gde je i rođen, a većinu života proveo je u Južnoj Africi.

Diplomirao je finansije na Univerzitetu Južne Afrike, a "Delhaize Grupi" se priključio 1993. godine, od kada je bio na više izvršnih pozicija u Evropi i Indoneziji.

Vander Skuren odlazi na funkciju višeg potpredsednika sinergije direktne nabavke i razvoja privatne robne marke za jugoistočnu Evropu, sa sedištem u Grčkoj.

On je bio generalni direktor "Delhaize" Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora od preuzimanja lanca "Delta Maxi" 2011. godine.

Iz "Delhaize Grupe" podsećaju da u ovoj godini planiraju da otvore 150 novih prodavnica u Srbiji, Grčkoj, Rumuniji, Bugarskoj i Indoneziji i da je "Delhaize Srbija" počela izgradnju velikog distributivnog centra u Staroj Pazovi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.