NavMenu

"Jedinstvo" iz Sevojna pobedilo na tenderima vrednim 57,2 mil EUR - Šansa za zapošljavanje više od 200 radnika

Izvor: eKapija Utorak, 04.06.2013. 10:38
Komentari
Podeli

Preduzeće "Jedinstvo" iz Sevojna saopštilo je da je pobedilo na tenderima u Sloveniji, a poslovi su vredni 32 mil EUR. Reč je o radovima na vodosnadbevanju opština Lendava, Črenšovci, Velika polana, Turnišče, Odranci, Dobrovnik i Kobilje.

Kako je saopšteno, na tom poslu će biti angažovano više od 200 radnika u narednih godinu i po dana. Poslovi se finansiraju iz evropskih tzv. kothezionih fondova, gde je odnos udela Evrope i Slovenije 85:15%.

Iz "Jedinstva" navode i da će do kraja meseca ugovoriti posao u Baru, vredan 13,2 mil EUR. Radi se o vodosnadbevanju tog grada u Crnoj Gori, projekat finansira Kreditna banka Nemačke.

Preduzeću iz Sevojna prošli mesec je bio veoma uspešan, kako u inostranstvu, tako i u Srbiji gde su jedini bili na tenderu za vodosnadbevanje opština Zubin potok, Zvečan i Kosovska Mitrovica. Posao je vredan oko 12 mil EUR.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.