NavMenu

Kompanija "SEE Offices" 23. maja otvara konferencijski centar u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 21.05.2013. 15:58
Komentari
Podeli

Novu ponudu za sve kompanije i institucije koje se u svojim aktivnostima koriste konferencijskom organizacijom u Beogradu uskoro će omogućiti "SEE Offices", koji na raspolaganje svojim klijentima i drugim zainteresovanima od 23. maja stavlja jedinstveni konferencijski prostor sa predivnim pogledom na najatraktivniji deo grada.

Tri multi-funkcionalne sale, ukupnog kapaciteta 80 posetilaca, nalaze se na 19. spratu poslovnog centra "Ušće", a korisnicima će na raspolaganju biti kompletna infrastruktura, kao i podrška stručnog osoblja "SEE Offices".

Svečano otvaranje imaće, ujedno, radni karakter s obzirom da će istog dana od 12 h biti održan prvi "business brunch" za koji je poziv upućen predstavnicima najpoznatijih inostranih i domaćih kompanija i privrednih institucija u Srbiji. Gosti će, pored audio i vizuelnog "testiranja" novog konferencijskog prostora, imati prilike da čuju predstavnike ukupno tri kompanije od kojih će saznati novosti iz vrhunske poslovne tehnologije i inovativnih tehnoloških strategija koje mogu da se koriste u procesima interne i eksterne korporativne komunikacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.