NavMenu

Do Milana za 32 EUR - "EasyJet" poleteo iz Beograda

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2013. 15:55
Komentari
Podeli

Britanska niskotarifna aviokompanija "EasyJet" uspostavila je u petak liniju Beograd-Milano, sa tri leta nedeljno-sredom, petkom i nedeljom, a cena karte u jednom pravcu iznosi 32 EUR, uključujući sve takse.

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" organizovan je svečani doček prvog aviona, kome je prisustvovao ambasador Velike Britanije Majkl Devenport.

Direktorka "EasyJet"-a za Srbiju i Italiju Frensis Uzli istakla je da je "EasyJet" jedna od najvećih i najboljih ervopskih kompanija koja, iako je niskotatrifna, povezuje mnoge primarne aerodrome u Evropi i opslužuje i poslovne i turističke putnike.

Ona je kazala je za tu kompaniju važno što je došla na ovo tržište i da ta kompanija planira dugoročnu saradnju sa našom zemljom. Prema njenim rečima, "EasyJet" ima letove do više od 600 destinacija i više od 130 aerodroma u 30 zemalja i da prevozi putnike sa više od 200 aviona.

Generalni driektor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević naglasio je da "EasyJet" godišnje preveze oko 60 miliona putnika.

"EasyJet" poseduje 213 aviona i najveći je evropski klijent kompanije Erbas. Flota te kompanije se sastoji od 157 aviona, tipa "erbas A319" i 56 "A320".

Britanski avioprevoznik će putnicima u Srbiji ponuditi veći izbor letova do glavnog italijanskog poslovnog centra i vodeće turističke destinacije Milana i aerodroma "Milan Malpensa".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.