NavMenu

Do Milana za 32 EUR - "EasyJet" poleteo iz Beograda

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2013. 15:55
Komentari
Podeli

Britanska niskotarifna aviokompanija "EasyJet" uspostavila je u petak liniju Beograd-Milano, sa tri leta nedeljno-sredom, petkom i nedeljom, a cena karte u jednom pravcu iznosi 32 EUR, uključujući sve takse.

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" organizovan je svečani doček prvog aviona, kome je prisustvovao ambasador Velike Britanije Majkl Devenport.

Direktorka "EasyJet"-a za Srbiju i Italiju Frensis Uzli istakla je da je "EasyJet" jedna od najvećih i najboljih ervopskih kompanija koja, iako je niskotatrifna, povezuje mnoge primarne aerodrome u Evropi i opslužuje i poslovne i turističke putnike.

Ona je kazala je za tu kompaniju važno što je došla na ovo tržište i da ta kompanija planira dugoročnu saradnju sa našom zemljom. Prema njenim rečima, "EasyJet" ima letove do više od 600 destinacija i više od 130 aerodroma u 30 zemalja i da prevozi putnike sa više od 200 aviona.

Generalni driektor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević naglasio je da "EasyJet" godišnje preveze oko 60 miliona putnika.

"EasyJet" poseduje 213 aviona i najveći je evropski klijent kompanije Erbas. Flota te kompanije se sastoji od 157 aviona, tipa "erbas A319" i 56 "A320".

Britanski avioprevoznik će putnicima u Srbiji ponuditi veći izbor letova do glavnog italijanskog poslovnog centra i vodeće turističke destinacije Milana i aerodroma "Milan Malpensa".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.