NavMenu

Do Atine i Istanbula za 149 EUR - "Jat" ponudio jeftinije karte za putovanja do 30. juna

Izvor: Tanjug Sreda, 17.04.2013. 18:04
Komentari
Podeli

Kompanija "Jat airways" objavila je da od 17. aprila pa sve do 1. maja, svojim putnicima omogućava kupovinu jeftinijih karata za povratna putovanja, u periodu od 22. aprila do 30. juna, osim u vreme uskršnjih praznika.

Tokom promotivne akcije, u ponudi su povratne karte od 99 EUR do Podgorice, Tivta i Skoplja. Za 109 EUR, putnici mogu da kupe povratne karte za putovanja do Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Pule i Ohrida, a za 119 EUR do Beča.

Povratna karta do Štutgarta i Soluna koštaće 129 EUR, do Diseldorfa, Atine i Istanbula 149, do Rima, Milana, Stokholma, Kopenhagena i Geteborga 159, a do Brisela, Berlina ili Frankfurta 169 EUR.

Za 179 EUR putnici će moći da stignu do Amsterdama ili Ciriha, za 199 do Londona, a za 209 EUR do Pariza i nazad.

Za povratno putovanje na liniji Beograd-Moskva-Beograd treba platiti 239 EUR.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja karte za povratno putovanje "Jat"-ovim avionima, preko Beograda, ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni od 219 EUR.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte, a iz promotivne akcije su isključeni letovi od 20. do 30. juna iz evropskih gradova ka Beogradu, osim letova iz Istanbula, Atine, Soluna i Rima.

Karte se mogu kupiti preko sajta www.jat.com, u svim "Jat"-ovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama ovlašćenim za prodaju "Jat"-ovih karata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.