NavMenu

Ponude koncesionara zainteresovanih za autoput Horgoš-Požega biće otvorene 15. septembra

Izvor: Novosti Utorak, 12.09.2006. 15:42
Komentari
Podeli

Konačne ponude konzorcijuma, koji su prošli pretkvalifikaciju na tenderu za izbor koncesionara za kompletiranje autoputa Horgoš-Požega biće otvorene u petak (15. septembar 2006. godine), najavio je ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilić.

Povodom optužbi predsednika Skupštine Vojvodine Bojana Kostreša, koji je kazao da se autoput Horgoš-Beograd ne može dati pod koncesiju, Ilić je istakao da je "Evropa Srbiji dala šansu i odredila vremenski rok u kom autoputevi moraju da budu završeni".

Koncesija - da ili ne?Koncesija - da ili ne?

- Ako taj posao ne odradimo na vreme saobraćaj iz EU će nas zaobići, jer susedi užurbano putem koncesija grade koridore. Koridor 10 donosi najveći prihod i to je kovnica para za Srbiju. Kostreš ne bi trebalo da ometa i da sada pravi probleme kada se tender završava – objasnio je Ilić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.