NavMenu

Rekonstrukcija hotela "Planinka" na Žabljaku kreće do kraja aprila - Za četiri zvezdice ulaganje od 8,7 mil EUR

Izvor: Vijesti Četvrtak, 31.01.2013. 10:47
Komentari
Podeli

Hotel "Planinka"Hotel "Planinka"

Hotel "Planinka", zatvoren je početkom sedmice, a kako je kazao izvršni direktor Hotelsko-turističkog preduzeća "Primorje" Predrag Jelušić, agenciji "Mina biznis" razlog je nerentabilno poslovanje u ovom periodu. Jelušić je najavio da će hotel ponovo biti otvoren polovinom februara, kada su najavljeni dolasci određenih grupa turista.

Iz uprave hotela su precizirali da se tada očekuje dolazak nekoliko grupa gostiju od 70 do 150 učesnika, prvenstveno u saradnji sa fakultetima i predviđeno je da hotel bude otvoren do polovine marta, nakon čega je planirana njegova rekonstrukcija.

- Vlada je konzorcijumu HTP "Primorja" i HLT fondu dala rok do 31. marta da aplicira za građevinsku dozvolu, a da do 30. aprila počne sa rekonstukcijom hotela, odnosno izgradnjom novog objekta, kako bi do novembra 2015. godine bili završeni svi radovi na hotelu - kazali su predstavnici vlade.

Konzorcijum HTP "Primorje" i HLT fond, ugovorom je predvideo investiranje 8,7 mil EUR sa ciljem podizanja nivoa kvaliteta usluga na standard hotela sa četiri zvezdice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.