NavMenu

"Jat" produžio promotivnu akciju prodaje karata do 17. decembra

Izvor: Tanjug Sreda, 12.12.2012. 12:42
Komentari
Podeli

Kompanija "Jat airways" produžila je decembarsku promotivnu akciju za kupovinu karata do 17. decembra, zbog velkog interesovanja putnika.

Svi putnici koji do tog datuma kupe "Jat"-ove karte mogu sebi da obezbede povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja za 99 EUR, navodi se u saopštenju "Jat"-a.

Putovanje se može realizovati do 14. marta naredne godine, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratne karte po ceni od 109 EUR važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni već od 139 EUR "Jat"-om se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Dizeldorf.

Povratna karta za Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg košta 149 EUR, za 169 EUR se može otputovati u Amsterdam i Cirih, a za 189 EUR za Pariz i London.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje "Jat"-om preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 EUR.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.