NavMenu

Sanacija krovnog pokrivača na Robno-carinskom magacinu na beogradskom aerodromu

Izvor: eKapija Subota, 20.10.2012. 20:30
Komentari
Podeli

Uprava Aerodroma "Nikola Tesla" je donela odluku da pred sezonu kiše i snegova zaštiti ravni krov na Robno-carinskom magacinu od prokišnjavanja.

Za ovaj posao je angažovana kompanija "Lekić" d.o.o. iz Velikog Polja, kod Obrenovca.

Kompanija "Lekić" na domaćem tržištu nudi brojne usluge iz oblasti završnih radova u građevinsratvu, a specijalizovala se za sanacije i izgradnje krovova. Neke od poslednjih reference iz ove oblasti su rekonstrukcija krova na zgradi Antituberkuloznog dispanzera (investitor JP Direkcija Pančevo), sanacija krova magacina i stepeništa Poslovno–rekreativnog centra Narodne banke Srbije u Topčideru, investiciono održavanje krovova poslovnih objekata u Obrenovcu (investitor JP "Poslovni prostor" Obrenovac), adaptacija i sanacija krova na bloku 1.4 Specijalne zatvorske bolnice Beograd, sanacija dela krovnog pokrivača na Specijalnoj bolnici Sveti Sava u Beogradu itd.

RCM – Cargo terminal Aerodroma Beograd

Preko Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd se odvija oko 90% robnog transporta, a Robni (Cargo) terminal, koji je predmet ove sanacije, poseduje skladišni prostor kapaciteta 5500 m² i aneks od 2500 m² za smeštaj operativnih službi, špediterskih organizacija i Uprave carina. Ovaj prostor obezbeđuju opsluživanje oko 35 hiljada tona robe i materijala godišnje, sa mogućim povećanjem na 70 hiljada tona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.