NavMenu

"Air One" uveo liniju Beograd-Milano - Cena karte 35 EUR

Izvor: Tanjug Utorak, 18.09.2012. 10:28
Komentari
Podeli

Italijanska niskotarifna aviokompanija "Air One", članica grupe "Alitalia" uvela je danas direktnu avionsku liniju Beograd - Milano, a cena karte u jednom pravcu košta od 35 EUR uključujući sve takse.

Letovi će se obavljati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom, avionom "Airbus A320", koji može da primi 180 putnika.

Vreme poletanja iz Beograda je u 9.30 sati, a dolazak u Milano, najveći finansijski cenatr Italije, na aerodom "Malpensa" u 11. 30 sati, dok je iz Milana polazak u 7 sati, a dolazak u Beograda u 8.50 sati.

Prve putnike na beogradskom Aerodomu "Nikola Tesla" dočekao je ambasador Italije Armando Varkio, koji je ocenio da će povezivanje u avio saobraćaju između dve zemlje dodatno pospešiti inače odličnu političku i privrednu saradnju.

Regionalni direktor kompanije "Alitalia/Air One" Marko Kvaljarela (Marco Quagliarella) je izjavio da ta aviokompanija želi da bude glavni avio-prevoznik u Srbiji i da je zbog sve veće saradnje dve zemlje ta kompanija odlučila da investira u srpsko tržište.

Aviokarte se mogu nabaviti preko sajta http://flyairone.com/, a pošto "Alitalia" ima takozvani "code-share" ugovor na ovom letu, karte se takođe mogu nabaviti i putem sajta http://www.alitalia.com/en_en/splash-page.aspx.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.