NavMenu

Srđan Vujičić pojačao "Savills" tim u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 18.04.2012. 12:01
Komentari
Podeli

Srđan VujičićSrđan Vujičić

"Savills", globalna konsultantska kompanija za nekretnine započela je jačanje svog tima u Srbiji, angažujući Srđana Vujičića na poziciji direktora u okviru firme "Coreside", saopštila je kompanija "Savills".

Kako je saopšteno, Srđan Vujičić se pridužio "Coreside Savills" timu, nakon dugogodišnjeg rada u kompaniji King Sturge / JLL gde je bio na poziciji direktora. Srđan poseduje više od deceniju iskustva u oblasti nekretnina, kako na tržištu Srbije, tako i na tržištu centralne i istočne Evrope.

Neki od najznačajnijih projekata na kojima je Srđan Vujičić bio angažovan su relokacija USA Ambasade u Beogradu, konsalting za Department of State Washington, kao i izrada studije izvodljivosti i analize tržišta za Mahler Group G.M.B.H, Plaza Centers Hungary, kao i mnoge druge. Tokom 2010. godine je bio angažovan od strane kompanije "Immorent" pri uspešnoj prodaji komercijalnog prostora od 8,000m2, kao i na prodaji Skadarlija Apolo projekta u Beogradu. Kompanije kao što su GTC, "CA Immo", "Merrill Lynch", "M-Invest", "Airport City", "Erste Group Immorent", samo su neke od referenci Vujičića, stoji u saopštenju.

Na novoj poziciji, Srđan Vujićić će biti fokusiran na razvoj i pozicioniranje "Savills Coreside" kompanije, sa posebnim akcentom na unapređenje odeljenja za transakcije i investicije, kao i poslovnih aktivnosti u Srbiji i regionu.

Jovan Vujić, direktor za procene i konsalting usluge u kompaniji "Coreside Savills", je izjavio da će profesionalac kalibra kao sto je Srđan Vujičić značajno ojačati buduću poziciju kompanije "Coreside Savills" na tržištu.

- Zadovoljstvo nam je da imamo Srđana Vujičića u našem timu. Smatramo da njegovo višegodišnje iskustvo i ekspertiza u oblasti nekretnina, kao i u drugim industrijama, predstavlja veliki korak napred za naše poslovanje. "Coreside Savills" je trenutno u fazi ekspanzije, te nam je drago što je Vujičić prepoznao naše visoke ciljeve vezane ne samo za Srbiju, već i za druge balkanske zemlje. Angažovanje novog direktora je samo prvi, ali važan korak ka daljem jačanju tima, koji za cilj ima ozbiljnu penetraciju tržišta u narednom periodu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.