NavMenu

Uz akrobacije evropskih bordera i nastup Ramba Amadeusa počinje Big Snow Kop Festival

Izvor: eKapija Utorak, 20.03.2012. 14:28
Komentari
Podeli

Dugo očekivani Big Snow Kop festival, večeras će u 20 časova, svojim akrobacijama u snou parku na Kopaoniku, otvoriti jedan od najboljih evropskih snoubordera Vojtek Pavlusijak (Wojtek Pawlusiak), "Redbul"-ov vozač. Nakon spektakla na otvorenom, zabava se seli na glavnu binu festivala, gde na čelu sa domaćom zvezdom Rambom Amadeusom zvanično počinje planinski muzički šou.

Tokom sedam dana dobre muzike, koju će prirediti oko 100 stranih i domaćih izvođača, svi posetioci Kopaonika imaće priliku da uživaju i u atraktivnom sportskom i zabavnom programu na snegu.

Posećenost Kopaonika je rekordna za ovo doba godine, a najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se od četvrtka, 22. marta. Od glavnih izvođača festivala, ljubitelje muzike tada očekuje Freestylers, a već u petak Basement Jaxx, dok će se za vikend na glavnoj bini nastupiti Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.

Većina smeštajnih kapaciteta u turističkom centru je popunjena, a ograničen broj mesta na raspolaganju je u okviru paketa za produženi vikend tokom festivala. Sneg u kombinaciji sa suncem i dobra muzika koja već odjekuje širom planine svima pruža priliku za uživanje uz prateće programe festivala. Svi koji su u dobroj formi i raspoloženi za zabavu, preporučuje se da požure na Kopaonik!

Big Snow Kop festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i "MK Mountain Resort", lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku "Skijališta Srbije" i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Republike Srbije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.