NavMenu

Brand ulja Sunce prodat poznatom svertskom lancu Unilever

Izvor: Danas Ponedeljak, 22.05.2006. 14:22
Komentari
Podeli

- Pre dve godine kompanije “Unilever” ukazala nam je poverenje ponudivši da u našoj fabrici započnemo proizvodnju svetski poznatih brendova "knorr" i "rama". Kao plod te saradnje usledilo je potpisivanje ugovora o prodaji našeg brenda "sunce" toj multinacionalnoj kompaniji. To znači da ćemo ubuduće za “Unilever” proizvoditi ne samo artikle sa brendom "rama" ili "knorr", već i "sunce", što će nam omogućiti veći plasman na inostrano tržište - objašnjava Aleksandar Živković, direktor razvoja i marketinga u uljari “Sunce”, koja posluje u sastavu “Delta M”.

Ta somborska uljara, inače, prva je na srpskom tržištu uvela u asortiman jednu vrstu ulja kojim se brzo uključila u svetski trend proizvodnje ulja kao zdrave hrane. Ulje je dobilo naziv "omega 3" i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu osvojilo titulu Šampiona kvaliteta.

Živković podseća da somborska firma polovinom 2006. godine završava veliku investicionu i razvojnu kampanju koja će joj omogućiti ne samo da poveća kapacitet proizvodnje ulja na 35.000 boca tokom jednog dana, već i da kao jedina u regionu kupcima ponudi devet vrsta ulja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.