NavMenu

KRAVČENKO: Do 2015. NIS će u pumpe u Srbiji uložiti 100 mil EUR

Izvor: Tanjug Nedelja, 15.01.2012. 20:40
Komentari
Podeli

Kiril KravčenkoKiril Kravčenko

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 mil EUR u naredne 2,5 godine, izjavio je u petak (13. januar 2012. godine) generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.

Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendiranog objekta "Zmaj dva" kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove "trikolorne" pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koji su korisćene u novom NIS-ovom brendu - crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta "Zmaj dva" na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identiet benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda "NIS Petrola", a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom "Gazprom Neft".

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernizacijom te kompanije i njenim širenjem u regionu.

Prilikom otvaranja nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade "NIS Petrola" srećnim dobitnicima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.