NavMenu

Ovlašćeni serviseri liftovskih postrojenja firme JP "Gradsko stambeno" Beograd

Izvor: eKapija Utorak, 13.12.2011. 13:58
Komentari
Podeli

Javno preduzeće "Gradsko stambeno" održava oko 14.000 zgrada u Beogradu i nešto više od 6.000 liftova u njima. Tehničke preglede liftova, servisiranje i popravku liftovskih postrojenja obavlja ukupno 16 ovlašćenih servisera, koji imaju po nekoliko ekipa od po dva člana. Ovlašćeni serviseri su: "Daka servis", "Kosmaj", "Končar", "Beometal", "ANND Vasić", "GMDProjekt", "BGa Lift", "Toranj", "VMPS", "Grosi", "Mikromotor", "Liftmont", "MSA Elevator", "ZIM", "David Pajić Daka", "Eurolift", "Vertra", "Ervenlift", "Montlift", "MPV Bojović". Godišnjim i mesečnim pregledima "životni vek" lifta se produžava, ali nakon dužeg vremenskog perioda potrebno je da se remontuje ceo lift.

U naredne dve godine u svim zgradama koje se nalaze u sistemu održavanja "Stambenog" biće uveden video-nadzor. Prva faza projekta obuhvatiće uvođenje video nadzora u lift kućicama sa ciljem podizanja kvaliteta usluga kroz dodatnu kontrolu servisa i popravki liftova. Takođe, realizacijom ovog projekta biće ispoštovani svi normativni standardi i međunarodni propisi koji se odnose na bezbednost liftova, uključujući i stvaranje preduslova za audio-vizuelnu komunikaciju sa osobom zaglavljenom u liftu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.