NavMenu

Od 16. decembra "Tempo" i na Adi - U izgradnju i opremanje uloženo 10 mil EUR

Izvor: eKapija Subota, 10.12.2011. 11:40
Komentari
Podeli

Treći "Tempo" hipermarket u Beogradu, kod Ade Ciganlije otvara se 16.decembra, u 12 časova, na adresi Obrenovački drum broj 3.

"Tempo Ada" je jedini hipermarket u ovom delu grada, na koji će biti upućeno više od 100.000 porodica. U izgradnju i opremanje objekta u kome će biti zaposleno 250 radnika i koji se prostire na gotovo 11.000 kvadratnih metara, uloženo je 10 mil EUR, navodeneo je na zvaničnom sajtu "Tempa".

Ovaj "Tempo" je prvi hipermarket koji počinje sa radom od kada je "Delhaize Group" došla na tržište Srbije, te je u načinu izlaganja asortimana gotovo 27.000 proizvoda već primenjen koncept iz drugih prodavnica ovog internacionalnog trgovinskog lanca. Tako će kod vina biti postavljene i vinske čaše, pored svežeg mesa kese za pečenje, i sl. "Tempo Ada" će, osim odeljenja pekare sa kolačima, svežeg mesa i delikatesa, gotovih jela i prepoznatljive pijace, raspolagati i različitim dodatnim sadržajima koji će kupovinu učiniti jednostavnijom i lepšom. Za mališane je obezbeđena igraonica u samoj prodavnici, uz stalni nadzor odraslih osoba koje će se o njima brinuti. Nešto starija deca će na odeljenju tehnike moći da isprobaju najnovije igrice na konzolama.

Svi koji dođu da sačekaju otvaranje "Tempa" na Adi moći će da poslušaju nastup hora Viva Vox, i zabave se uz voditeljski par sa jutarnjeg programa Radio Beograda, Goricu i Dragana. Na sam dan otvaranja pripremljeni su brojni pokloni za potrošače: svaki 100-ti potrošač neće plaćati ono što je kupio, a 250-ti potrošač dobija mikrotalasnu, 550-ti televizor; 1050-ti frižider; 1550-ti veš mašinu i 2050-ti dobija LCD televizor...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.