NavMenu

Kompanija "Fiat automobili Srbija" širi prodajno-servisnu mrežu - 22 dilera u prve dve godine poslovanja

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.11.2011. 17:18
Komentari
Podeli

Kompanija "Fiat automobili Srbija" konstantno širi prodajno-servisnu mrežu kako bi kupcima i vlasnicima vozila iz domaćeg i uvoznog programa omogućila brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Posle dve godine razvoja, FAS-ova ovlašćena dilerska mreža broji 22 centra za brendove "Fiat", "Fiat Professional", "Alfa Romeo", "Lancia" i četiri ovlašćena centra za "Chrysler", "Jeep" i "Dodge" vozila, saopštila je kompanija "Fiat automobili Srbija".

Prodajno-servisni centri FAS-a u Srbiji nalaze se u: Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Somboru, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Šidu i Užicu. Dostupnost ovlašćenih prodajno-servisnih centara važna je za sve one koji žele da kupe nov automobil ali i da ga kvalitetno održavaju jer pouzdana i profesionalna briga o vozilu doprinosi sigurnosti, odličnim performansama i dužem radnom veku vašeg vozila.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.