NavMenu

Putem SMS poruke do cene akcija sa Beogradske berze, cena poruke 40 din

Izvor: Glas javnosti Ponedeljak, 21.03.2005. 12:51
Komentari
Podeli
 

Pretplatnici mobilnih mreža kroz SMS poruke od 21. marta 2005. mogu da koriste opciju dobijanja informacija o cenama hartija od vrednosti putem mobilnog telefona. Korisnici 062, 063, 064 i 065 mreže, slanjem poruke na broj 1027 putem servisa SMS saznaće trenutnu cenu odabrane hartije, promenu cene, koliko je hartija koje su do tog trenutka istrgovane. Cena pojedinačne poruke je 40 din. Takođe, korisnici mreža 064 i 065 moći će da, putem SMS poruka, dobiju korisničko ime i lozinku za jednodnevno korišćenje servisa BELEDž.info preko personalnog računara, što košta 250 din.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.