NavMenu

"Susret sa kupcima" 15. novembra u Beogradu - Šansa srpskim preduzećima da postanu dobavljači međunarodnih kompanija

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.10.2011. 11:43
Komentari
Podeli

Direktni razgovori predstavnika malih i srednjih preduzeća (MSP) iz Srbije sa multinacionalnim kompanijama o mogućoj saradnji, pod nazivom "Susret sa kupcima", biće upriličeni 15. novembra u "Bel EXPO centru" na Novom Beogradu, saopštili su predstavnici tog projekta.

Oko 30 međunarodnih kompanija iz sektora hrane, metalske i mašinske industrije i proizvodnje procesne opreme dolaze u Beograd kao kupci na jednodnevne razgovore sa firmama iz Srbije koje imaju mogućnost da im ponude svoje proizvode i usluge.

Poslovne razgovore pod nazivom "Susret sa kupcima" omogućila je Evropska unija kroz "Projekat za razvoj konkurentnosti i promociju izvoza" SECEP u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije - SIEPA, Privrednom komorom Srbije i Nacionalnom Agencijom za regionalni razvoj.

Sva zainteresovana preduzeća iz Srbije mogu da se prvo registruju kao učesnici ovog skupa i da unapred, pre samog događaja, zakažu sastanke,u periodu od 1. do 10. novembra, sa firmama koje sami odaberu.

Mogućnost obavljanja poslovnih razgovora i sklapanja poslova u ovom slučaju je besplatna, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.