NavMenu

Stigao najbolji prijatelj za uređenje doma i bašte - Otvoren "Mr. Bricolage" u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 12.10.2011. 19:48
Komentari
Podeli

(Foto: Mr Bricolage)

Francuski lanac hipermarketa "Mr. Bricolage" otvorio je u Beogradu, na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, svoj treći prodajni objekat u Srbiji. Ovaj hipermarket, koji se prostire na površini od 3.100 m2, ima 35 zaposlenih.

- Danas otvaramo prvu prodavnicu u Beogradu, nakon otvaranja objekta u Nišu u decembru 2009. i prodavnice u Novom Sadu u junu 2010. Naš cilj je da u 2012. godini i narednim godinama dodatno proširimo svoje poslovanje na srpskom tržištu i otvorimo još nekoliko novih objekata u Srbiji. Sa do sada tri otvorena objekta zapošljavamo više od 100 ljudi, što predstavlja veliki korak koji je "Mr. Bricolage" učinio svojim dolaskom na srpsko tržište - izjavio je Ivica Đorđević, generalni direktor "Mr. Bricolage" u Srbiji.

U prodajnom objektu "Mr. Bricolage" mogu se pronaći svi proizvodi koji su neophodni za svakodnevno održavanje i dekoraciju, ali i svi proizvodi koji su potrebni za kompletno renoviranje i preuređenje doma, bašte i radionice. Objekat poseduje 25.000 artikala, a za beogradsko tržište specijalno je ukjučeno 3.000 novih i aktuelnih proizvoda. Svih 25.000 proizvoda su izloženi u skladu sa evropskim standardima moderne trgovine.

Za sve one koji su kreativni ili to žele da postanu, "Mr. Bricolage" je odlučio da organizuje radionice u prodajnom objektu, 15. i 16. oktobra 2011. godine od 14 do 18 časova. Tom prilikom svi posetioci imaće priliku da iskažu svoju kreativnost i pronađu zanimljive ideje neophodne za preuređenje doma. Na primer, kako dekorisati zid ili kako od nekog interesantnog predmeta, poput grabulje, napraviti držače za šolje.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se posetioci bolje upoznaju sa veoma popularnom tehnikom ulepšavanja predmeta – dekupaž. Radionice će voditi Julija Važić, žena koja je svoju kuću preuredila uz "Mr. Bricolage" sve po sistemu "uradi sam" i koja je zaista uspela da maštu pretoči u stvarnost. Ulaz je slobodan.

"Mr. Bricolage" je jedan od najvećih svetskih hipermarketa koji posluje na četiri kontinenta, sa 780 prodajnih objekata širom sveta (Španija, Belgija, Argentina, Maroko, i mnoge druge zemlje).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.