NavMenu

"Beer fest" očekuje milion posetilaca - Dobra četvorodnevna zabava uz pivo i 45 bendova

Izvor: eKapija Petak, 15.07.2011. 10:02
Komentari
Podeli

Najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi "Beer fest" ponudiće od 17. do 21. avgusta na Ušću tradicionalno dobru zabavu, nastupe oko 45 bendova i neograničene količine piva. Ulaz je kao i prethodnih godina besplatan, a informacije sa evropskih sajtova turizma na kojima se promoviše festival najavljuje rekordan broj posetilaca - više od 900.000, čime će biti nadmašen prošlogodišnji "učinak".

Muzički program "Beer festa" bukvalno opravdava moto "Zabava za sve". Već prve večeri uz "Šinobuse", Vasila Hadžimanova i "Negativa", nastupaće "Riblja Čorba", Elvis Kurtović, kao i britanski DJ Маrk Najt.

Najbolji provod se očekuje drugog dana, 18. avgusta, kada gostuje čuveni "Simple minds" u okviru evropske turneje. Ipak, ukusi svih će biti uzeti u obzir, jer osim britanskog benda, nastupaju i Zvonko Bogdan, "Goblini", "Orthodox Celts", "Sevdah Baby".

U petak, subotu i nedelju su najavljeni nastupi "novijih" regionalnih bendova - "S.A.R.S", "Dubioza kolektiv", "Zemlja gruva", "Svi na pod", "Lolobrigida", ali i njihovih starijih "yu - rock" kolega, "Kerbera", "Atomskog skloništa", "Pips Chips & Videoclips" i nezaobilaznog Jure Stublića.

Da bi provod bio potpun, organizatori su se potrudili da organizuju i koncerte "Garavog sokaka", (petak), trubača Dejana Popovića (subota), kao i "Balkanike" i Kikija Lesendrića (nedelja).

"Beer fest" se održava uz podršku Skupštine grada, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstva životne sredine, Turističke organizacije Beograda i Turističke organizacije Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.