NavMenu

Sajam turizma od 13. do 16. aprila 2005. na Beogradskom sajmu

Izvor: Danas Utorak, 15.03.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Međunarodni sajam turizma, IFT 2005, pod kupolama beogradskog sajma, biće održan od 13. do 16. aprila 2005. U hali II biće prezentovan banjski turizam, RH i wellness centri, prateća oprema i Salon nautike. Hala V namenjena je edukaciji u toj oblasti. Veliki svetski tour operatori, ambasade stranih država i Beograd kao naš najveći turistički brend predstaviće svoje ponude u hali I. Domaće turističke organizacije sa svojim regionalnim ponudama, kongresni turizam i prateća hotelsko-ugostiteljska oprema nalaziće se u hali XIV.

Do sada je svoje učešće potvrdilo vie od 500 izlagača iz 30 zemalja koji se pojavljuju neposrednim učešćem ili zajedno sa svojim partnerima iz SCG.

Organizatori očekuju učešće oko 7.000 registrovanih poslovnih posetilaca i više od 50.000 potencijalnih turista.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.