NavMenu

Kompanija "Fiat" najbolja - Dodeljena priznanja "Biznis Partner 2011"

Izvor: eKapija Petak, 24.06.2011. 10:37
Komentari
Podeli

Đovani de Filipis i Milivoje RadovanovićĐovani de Filipis i Milivoje Radovanović

Na svečanoj ceremoniji u hotelu "Continetal" sinoć su dodeljenje regionalne nagrade "Biznis Parter 2011". Nagrađene su ukupno 44 kompanije, a Grand pri nagradu "Best partner 2011", koju su tajnim glasanjem izabrale ostale nagrađene kompanije, poneo je "Fiat" Srbija.

Ove godine po prvi put su uručene nagrade za "Biznis ličnost 2011" koju je osvojio Miroslav Bogićević, predsednik koncerna "Farmakom MB", kao i nagrada "Eko-biznis partner 2011" koja je dodeljenja firmi "Eko metal" iz Šapca.

Nagrade su kompanijama uručene u četiri kategorije, odnosno za "Regionalnog biznis partnera", specijalne nagrade, "Medija biznis partner "i "Biznis partner 2011".

Za regionalne biznis partnere odabrane su po jedna kompanija iz zemalja u regionu - "Metal-cinkara" iz Slovenije, "Atlantic Grupa" iz Hrvatske, "Mol Group" iz Mađarske, "Greentech" iz Rumunije, "ASBISC Enterprises Plc" sa Kipra, "Bekto precisa" iz Bosne i Hercegovine i JP Aerodromi iz Crne Gore.

Đovani de Filipis i Milivoje RadovanovićĐovani de Filipis i Milivoje Radovanović

U kategoriji "Medija biznis partner" nagrađena je kompanija "Novosti", TV Buđelar - "Bussines Info Group", Prva srpska televizija i "Lider press" iz Hvatske.

Specijalne nagrade je dobilo pet kompanija. U ovoj kategoriji Grad Subotica dobio je nagradu za "Biznis partnera ekstra 2011", dok je nagradu iz iste kategorije pod nazivom "Biznis partner plus" dobila "Termoelektrana i kopovi Kostolac".

Univerzitet Singidunum dobio je nagradu "Edu-biznis partner 2011", a PTT "Saobraćaj Srbija" nagradu "Biznis partner Special"

Među nagrađenima u kategoriji "Biznis Partneri" našlo se 28 kompanija među kojima su "Delta Agrar", UNIQUA osiguranje, "Ice cream factory", "Elektrovojvodina", modna kuća "Luna", "Univerexport", Raiffeisen banka, vinarija "DiBonis", "Zlatiborac", Republički zavod za statistiku, "Phar Medica", "Transportšpet", "Best izgradnja", BUCK, "Fiat automobili Srbije", "Inpharm Co", JKP "Informatika" Novi Sad, "Ingrap-omni", Institut za proučavanje lekovitog bilja "Josif Pančić", "Konsing", "Stylos", "TeleGroup", Progres fabrike betona, "LG Electronics", "Fermont Inženjering", "SCS Plus", "A Hoteli" i Umetnička livnica Voždovac.

Pod sloganom "U biznisu kao i u životu najvažniji je partner", regionalna nagrada "Biznis Partner 2011" u organizaciji kompanije "Mass Media International", dodeljena je po 17 put. I ove godine cilj je bio da skrene pažnja javnosti i promovišu kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje.

- Ambicije naše kompanije su da se sledeće godine nagrađivanje kompanija sa kojima se sarđjuje proširi i na zemlje centralne Evrope - rekao je direktor "Mass Media International" Milivoje Radovanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.