NavMenu

Takmičenjem do zadovoljnijih klijenata - Izabrani finalisti studentskog konkursa "Dokaži se 100%" banke Intesa

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.05.2011. 11:08
Komentari
Podeli

U okviru projekta "Dokaži se 100%" namenjenog studentima svih univerziteta u Srbiji, banka Intesa je izabrala 12 najboljih studenata koji će tokom naredne 4 nedelje razvijati svoje projekte iz oblasti unapređenja zadovoljstva klijenata.

Za vredne nagrade i priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, takmičiće se studenti ekonomskih nauka Univerziteta u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, zatim studenti Fakulteta organizacionih nauka Univeziteta u Beogradu, Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, kao i Građevinskog fakulteta i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Svoje projekte iz oblasti implementacije i inovacije studenti će, podeljeni u 6 timova, predstaviti sredinom juna stručnom žiriju koji će izabrati pobednike i, ujedno, predstavnike Srbije na internacionalnom takmičenju u Italiji. Četiri takmičara iz dva najbolje plasirana tima biće nagrađeni i stipendijama od po 1.000 EUR, dok će preostalih osam učesnika za angažovanje na projektu dobiti po 300 EUR. Za pobednike internacionalnog nadmetanja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica "Intesa Sanpaolo Grupe" ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Godišnji studentski konkurs "Dokaži se 100%" banka Intesa je pokrenula sa ciljem da na poseban način stimuliše kreativnost studenata i inovativan pristup u rešavanju zadataka, stavljajući ih u realnu poslovnu situaciju. Studenti će tokom ovog takmičenja imati priliku da uče od eksperata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, da se bliže upoznaju sa primerima dobre prakse, kao i da razviju takmičarski duh i saznaju kako na ovu temu razmišljaju njihovi vršnjaci iz regiona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.