NavMenu

Seminar o sistemima nagrađivanja u Beogradu - kako da zaposleni budu motivisani, kao da rade za sebe

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.02.2006. 17:26
Komentari
Podeli

U Beogradu će se 03-04.03.2006 održati zanimljiv seminar SISTEMI NAGRAĐIVANJA kao pokretačka snaga za ostvarivanje zadatih ciljeva, u organizaciji firme MANAGE Beograd i PROFIL Ljubljana na kome će priznati eksperti na području ljudskih resursa preneti znanja i iskustva uspešnih kompanija iz oblasti sistema plaćanja i nagrađivanja dostignuća , usklađivanja ciljeva preduzeća i motivacije zaposlenih, savremenog načina bodovanja dostignuća, utvrđivanja vrste i jačine motivacije potrebne za ostvarivanje zadatih ciljeva, kao i platnog mix-a, u kojem različiti poslovi imaju različitu formulu za izračunavanje zarade.

Predavači će biti Mr. Franc Jamšek, direktor PROFILA (koji radi programe razvoja ljudskih resursa u kompanijama: ISKRA, ELAN, LISCA, VOGT ELECTRONICS, SATURNUS, .......DANFFOS) i Pelagija Vranić, direktor MANAGE konsultant za podrucje HR. (radi programe razvoja ljudskih resursa u preduzećima: PETROL –Slovenija,PIMS –Bosna, PROMEDIA Srbija i Crna Gora......HYDRO BUILDING SYSTEMS –Austrija..)

Mnogo više detalja o ovom skupu možete pronaći OVDE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.