NavMenu

Vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije - ISH od 15. do 19. marta 2011. u Frankfurtu

Izvor: eKapija Utorak, 08.03.2011. 11:38
Komentari
Podeli

Sajam ISH u Frankfurtu od 15. do 19. marta 2011. ponovo otvara vrata svim izlagačima i stručnim posetiocima iz celog sveta. ISH kao vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije, izgradnje zgrada i kupatila, veliku pažnju posvećuje očuvanju resursa, tako da se poseban akcenat stavlja na uštedu dva resursa koja su neophodna za život - vode i energije.

U ISH Water sekciji, izlagači sa održivim rešenjima za kupatila koja su okrenuta dizajnu, prezentuju svoja rešenja pod sloganom "Voda za ljude" (Water for People). U ovoj sekciji će biti predstavljen i čitav spektar visoke tehnologije koji prati najnovija dostignuća u dizajnu.

U ISH Energy sekciji posetioci mogu pronaći veliki broj inovativnih tehnologija za sisteme zgrada. Za održavanje zgrada i energetsku tehnologiju, ovo znači primenu efikasnih sistema grejanja u kombinaciji sa obnovljivom energijom kao što je konverzija solarne energije i biomase.

Na ISH sistemi za hlađenje i ventilaciju će biti predstavljeni pod nazivom "Aircontec". U ovom sektoru industrija će takođe prikazati održiva rešenja koja su okrenuta budućnosti.

Sektor "World of Installation Technology" zaokružuje oblasti koje pokriva sajam ISH. Moderni vodo-instalacioni sistemi pomažu da se uštedi vreme i novac čime se povećava zadovoljstvo kupca. Zbog toga će u Frankfurtu biti predstavljena najnovija generacija opreme, materijala i sistema. Ključni pojmovi koji će biti predstavljeni u okviru ovog sektora su na primer modularne konstrukcije, cevi i tehnologije povezivanja.

Na sajmu ISH 2009. izlagalo je više od 2.300 izlagača koji su svoje proizvode, dostignuća i inovacije predstavili stručnim posetiocima iz celog sveta – preko 200.000 posetilaca od čega 44% predstavlja top menadžment, odnosno rukovodioce koji imaju pravo donošenja odluka o budućem poslovanju.

Kao i ranijih godina preduzeća iz Srbije će izlagati na ovom sajmu, a očekuje se i značajan broj posetilaca iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Za detaljnije informacija o sajmu možete se obratiti preduzeću "Zodax" koje je zvanični zastupnik Frankfurtskog sajma za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.