NavMenu

Air Serbia proširila saradnju sa kompanijom American Airlines - Veza sa dodatnih 70 destinacija u SAD

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.01.2023. 10:46
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Air Serbia proširila je međukompanijsku (interline) saradnju sa kompanijom American Airlines, čime je omogućila veze između Beograda i više od 70 dodatnih destinacija širom Sjedinjenih Američkih Država.

Kombinujući letove srpske nacionalne avio-kompanije između Beograda i Čikaga, koji počinju 17. maja 2023. godine, sa letovima kompanije American Airlines između Čikaga i drugih tačaka, putnici imaju priliku da jednostavno stignu do velikog broja gradova širom SAD, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.

Proširenjem međulinijske saradnje i uvođenjem Čikaga u mrežu srpskog nacionalnog avio-prevoznika, iz Beograda će se brže stizati u Feniks, Las Vegas, San Dijego, Sijetl, San Francisko, Solt Lejk Siti, Los Anđeles, Santa Anu, Majami, San Antonio, Denver, Orlando, Džeksonvil, Boston, Portland, Tampu, Hjuston, Nju Orleans, Ostin, Dalas, Oklahoma Siti, Filadelfiju, Mineapolis, Kanzas Siti, Pitsburg, Atlantu, Nešvil, Vašington, Memfis, Omahu, Springfild i mnoge druge gradove, stoji u saopštenju.


Air Serbia i American Airlines od ranije imaju međulinijsku saradnju zahvaljujući kojoj preko Njujorka spajaju glavni grad Srbije sa značajnim brojem destinacija u Americi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.