NavMenu

Branislav Lečić zapošljava doktorke - Očna bolnica "Profesional dr Suvajac" prima nove lekare putem "Idealnog profila"

Izvor: eKapija Petak, 11.02.2011. 11:05
Komentari
Podeli

Ako mlade doktorke medicine dr Slađana Petković (sa prosečnom ocenom 9,64) ili dr Kristina Savić (sa prosekon 9,54) dobiju posao u Očnoj bolnici "Profesional dr Suvajac" u Zemunu, sigurno će biti zahvalne Branislavu Lečiću, poznatom glumcu i voditelju serijala "Idealan profil" koji se emituje na televiziji B 92.

Dr Slađana i dr Kristina su pobednice prošlonedeljnog "Idealnog Profila" i za jednu od njih će se opredeliti očna bolnica "Profesional" gde se nalaze na praktičnom testu koji prate tv kamere.

- Cilj nam je bio da dođemo do što kvalitetnijih mladih doktora koji mogu da se brzo obuče na najnovijoj medicinskoj opremi, koji znaju strane jezike i pišu stručne radove i spremni su da se eksponiraju u medijima u cilju promocije bolnice i struke - kaže mr sci.med. dr Gordana Suvajac, medicinska direktorka očne bolnice "Profesional".

Poslodavci prate i ocenjuju rad obe doktorke, a gledaoci im daju podršku SMS porukama.

- Koleginice i Slađana i Kristina se veoma trude i brzo uče. Zahtevi su izuzetno visoki jer hoćemo da stvorimo kadar koji će za 10 do 15 godina, kada dođe smena generacija u našoj bolnici, ne samo održati sadašnje visoke profesionalne standarde nego ih i povećati - navodi dr Gordana Suvajac.

Dr Slađana Petković i dr Kristina Savić su zadovoljne prvim danima u očnoj bolnici "Profesional".

- Svi su ljubazni prema nama a mi se trudimo da naučimo što više. Sve nam pokazuju. Bile smo i u operacionoj sali i ja sam fascinirana operacijama katarakte koje radi profesor Branislav Đurović i volela bih i ja to da radim - kaže dr Petković.

Dr Savić kaže da joj je izazov da radi sa opremom koju nije imala prilike da vidi ni u udžbenicima, a kao najinteresantnije navodi to što može da prisustvuje laserskom skidanju dioptrije koje u ovoj bolnii radi dr Suvajac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.