NavMenu

"Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" novi tematski bilten eKapije

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.12.2022. 11:19
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)

Poslovni portal eKapija objavio je tematski bilten "Enterijer i eksterijer – Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor". U ovom specijalnom izdanju pročitajte koja rešenja nam kompanije predlažu kako bismo se u prostoru u kojem živimo i radimo osećali dobro i produktivno.

Tematski bilten realizovan je u saradnji sa kompanijom UNIQA.

Saznaćete šta nam u oblasti enterijera donosi tehnologija, koje su novine u industriji nameštaja i opreme za kuću i poslovni prostor, zašto su trend u uređenju kancelarija detalji koji će nam preneti toplinu i udobnost doma, a kako, sa druge strane, napraviti radni prostor u kući.

Istraživali smo šta svetski dizajneri predlažu za narednu godinu, analizirali koliko je reciklaža razvijena u industriji nameštaja i otkrili koja su pravila, trendovi, ali i najčešće greške kada je reč o osvetljenju u enterijeru.

Razgovarali smo i sa onima koji su u centru zbivanja. Direktor Lesnine XXXL Srbija Aleksandar Pavićević otkriva da su kuhinje po meri postale zaštitni znak ove kompanije. Projektovane su, kaže, prema najnovijim svetskim trendovima i zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih klijenata. Kompanija planira širenje mreže prodajnih centara u Srbiji, a prvi i najvažniji projekat je otvaranje prodajnog centra u Beogradu.

U rubrici "Priča o" saznajemo da IKEA Srbija nastavlja da širi svoje prodajne kapacitete. Najnoviji korak u unapređenju prodajnih kapaciteta, IKEA Srbija napravila je otvaranjem svog prvog Studija za planiranje u našoj zemlji, sa ciljem da proizvode i usluge učini još bližim i dostupnijim što većem broju ljudi.

U fokusu su kompanije Galerija podova, Tarkett, JAF, Ecophon, arhitektonski biro Danilo Dangubic Architects, Signify. U rubrici "Nameštaj" videćete šta su novo spremile kompanije Artefacto, Ktitor, JYSK, dok će se u rubrici "Materijal i oprema" predstaviti Metalac, Technology International Services, Trox, Grijanjeinvest. Inspiraciju i trendove ponudiće UNIQA, Saint-Gobain, VUEKO i studio za dizajn enterijera MOJA4ZIDA.

Celokupan sadržaj biltena možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.