NavMenu

"Vip" i "Samsung" okupili perspektivne domaće programere

Izvor: eKapija Petak, 04.02.2011. 11:54
Komentari
Podeli

Budućnost mobilnih aplikacija leži u njihovoj primeni na različitim platformama, zaključak je stručnjaka na "Vip Developers’ Night", događaja koji je organizovala kompanija "Vip mobile" u saradnji sa "Samsungom".

Na događaju namenjen domaćim programerima aplikacija za mobilne telefone stručnjaci su takođe naglasilli važnost uspostavljanja saradnje između programera, operatera i krajnjih korisnika što programerima treba da omogući da budu materijalno nagrađeni za napore uložene u razvoj mobilnih aplikacija.

Kao član "Telekom Austrija Grupe", "Vip" radi na uspostavljanju takve saradnje. Zahvaljujući aktivnoj ulozi Grupe u inicijativi Zajednice za veleprodaju aplikacija (Wholesale Application Community), "Vip" će dodatno oblikovati lokalno mobilno tržište i tako zajednici programera otvoriti nove mogućnosti.

Organizatori su podsetili prisutne da se proces registracije za konkurs ,"Vip izazov3" završava 28. februara i da gotove aplikacije moraju da pošalju do 31. marta. Dodela nagrada će se održati u maju. Cilj ovog konkursa je da inspiriše i podstakne talentovane programere da u kontinuitetu razvijaju aplikacije po meri domaćih korisnika, ovog puta na tri uzbudljive mobilne platforme: "Android", bada i "Windows Phone 7".

Tokom "Vip Developers’ Night" događaja, učesnici su bili u prilici i da razmene svoje ideje i znanje i na taj način povećaju svoje šanse da osvoje neku od vrednih nagrada iz ukupnog fonda od 40.000 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.