NavMenu

Uspešan nastup kompanije "Mozzart" i "Triple Crown" na najvećem sajmu igara na sreću ICE 2011 u Londonu

Izvor: eKapija Sreda, 26.01.2011. 14:13
Komentari
Podeli

(Foto: mozzart sport)

Najveći sajam igara na sreću na svetu otvoren je u Londonu uz učeštvovanje skoro dve stotine izlagača sa svih kontinenata. Jedan od najzapaženijih nastupa i ove godine imaju srpske kompanije "Mozzart" i "Triple Crown" sa novim elektronskim ruletom inovativnog dizajna koji potpisuje jedan od naboljih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rashid.

Ove godine, rulet "Triple Crown" je predstavljen sa dodatnim atraktivnim baldahinom i ekranima na kojima se prikazuje detaljna statistika odigranih brojeva na ruletu, a pažnju je privukao i model nove igračke stolice za rulet koja dosledno prati dizajnersku liniju ruleta.

(Foto: mozzart sport)

Osim nesvakidašnjeg i funkcionalnog dizajna, rulet "Triple Crown" privlači pažnju stručnjaka krajnje inovativnim tehničkim rešenjima sa tri aktivna točka i proširenim mogućnostima za igru.

Podršku sajamskom nastupu predstavnika naše industrije igara na sreću dao je i savetnik za ekonomska pitanja ambasade Srbije u Velikoj Britaniji, Saša Uzelac, koji je boravio na štandu kompanije "Mozzart" već prvog dana sajma interesujući se za detaljne karakteristike ponude srpskih kompanija radi sagledavanja plasiranja tih ponuda na tržište Velike Britanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.