NavMenu

Portonovi: Otvaramo vrata oaze luksuza na obali Jadrana

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.11.2022. 08:15
Komentari
Podeli
Prestižno naselje Portonovi je pre nekoliko godina započeto kao ambiciozni projekat na prostoru bivše vojne baze Kumbor, a danas predstavlja jednu od najelitnijih adresa u čitavom regionu. Ovaj rizort kombinuje besprekorne nekretnine najvišeg kvaliteta koje se mogu iznajmiti ili kupiti, svetski poznate restorane, kafiće i barove i razne welness resurse. Takođe, u njegovom sklopu se nalazi i prvi evropski One&Only hotel, te je ovom jedinstvenom kombinacijom različitih elemenata i sadržaja kreirana živa zajednica, u kojoj postoji savršen kutak za svakoga.

Moderni kompleks nalazi se u samom srcu Bokokotorskog zaliva, na manje od sat vremena vožnje od međunarodnih aerodroma u Tivtu i Dubrovniku. Zahvaljujući privatnom heliodromu, lako je dostupan i onima koji preferiraju privatni aero čarter. Pored toga, Portonovi nudi i prostran privatni garažni prostor i mogućnost pristanka u savremenu marinu, koja broji 238 čvorišta.

Prilikom stvaranja ove luksuzne oaze, posebna pažnja bila je usmerena na planiranje čak i najsitnijih detalja. Zato i ne čudi što su za dizajn svih rezidencija, koje variraju od jednosobnih apartmana do raskošnih vila, bile zadužene svetski poznate arhitekte. Njihova inspiracija bila je safirna voda Bokokotorskog zaliva, ali i smaragdne doline koje ga okružuju. Takođe, uspeli su da spoje savremeni pristup izgradnje sa tradicionalnim arhitektonskim nasleđem Herceg Novog i na taj način, kreirali ponudu nekretnina koja se fokusira na apsolutnu posvećenost užitku i iskustvu, koje će ostati duboko urezano u sećanje svakog gosta. Svaka stambena jedinica ima svoj identitet, ali sve dele suštinu Portonovog - mir, prefinjenost i vrhunsku eleganciju.



Sky vile

Prostrani penthaus apartmani smešteni su na priobalju, u samom srcu kompleksa, i predstavljaju oličenje prefinjenog života na rivijeri. Svaki je jedinstveno delo arhitektonske umetnosti koja odiše najvišim nivoom dizajna, elegancije i udobnosti. Enterijer predstavlja pravi miks toplog i savremenog dizajna, punog otvorenog prostora koji je idealan za druženje. Krase ih i privatne terase koje pružaju neometan pogled na Bokokotorski zaliv, kao i infinity bazeni.


Marina apartmani

Najekskluzivnija adresa u Portonovom rezervisana je za Marina apartmane, koji se nalaze tik uz obalu sa direktnim pristupom marini. Pozicionirani u samom kulinarskom i društvenom centru, imaju savršen položaj, koji obezbeđuje užitak u svemu što ovo naselje čini posebnim, sa vrhunskim restoranima, kafićima, barovima i prodavnicama na samo korak od vas.


Rezidencije u naselju

Neverovatna kombinacija mediteranskih, venecijanskih i crnogorskih uticaja iznedrila je okruženje sa obiljem zelenila i cvetova u kome se nalaze neke od najlepših rezidencija u naselju, na samo nekoliko minuta od mora. Variraju od jednosobnih apartmana do zasebnih vila, a svima im je zajedničko da imaju mnogo unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora za zabavu, druženje i opuštanje.



Zajednica koja živi 365 dana u godini

Portonovi je mnogo više od jednostavnog luksuznog odmarališta - u arhitektonskom i ugostiteljskom pogledu, ne postoji slično mesto u ovom delu sveta. On je živa zajednica i tokom čitave godine u njemu se okupljaju ljudi iz svih krajeva sveta, kako bi uživali u životu bogatom avanturama.

Svaki milimetar rivijere odiše neverovatnim boemskim duhom, a brojni restorani i kafići pozicionirali su je kao epicentar zabave i dobrog provoda. Za sve ljubitelje rekreacije i nege tela, dostupne su vrhunske teretane, fitnes centri, teniski tereni i bazeni na otvorenom, ali i Chenot Espace Wellness centar u okviru One&Only hotela, sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa tretmane. Takođe, tu je i galerija Pizana, u kojoj se redovno organizuju kulturno-umetnička dešavanja, izložbe i performansi, kao i razni butici i ateljei lokalnih i svetski poznatih dizajnera.

Neizostavni deo, koji daje posebnu čar, svakako je i privatna plaža sa belim peskom, kao i čarobni mirisni vrtovi, u kojima će odmor pronaći, kako vaše telo, tako i duša.

Sve to je i više nego dovoljno da Portonovi postane omiljena lokacija za beg, bez obzira na koji vremenski period i sa koje god tačke sveta dolazite.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE


Fotogalerija
Portonovi
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.