NavMenu

Nova HR direktorka u kompaniji PepsiCo Zapadni Balkan

Izvor: PR Ponedeljak, 03.10.2022. 12:50
Komentari
Podeli

(Foto: Promo)
Diksha Chopra imenovana je na poziciju novog HR menadžera kompanije PepsiCo za južna tržišta Centralne Evrope i Baltičke zemlje, među kojima je i Srbija. Zahvaljujući svom dugogodišnjem profesionalnom iskustvu koje je stekla radeći u različitim industrijama, ona će nastojati da doprinese daljem razvoju poslovanja kompanije PepsiCo na pomenutim tržištima.

Diksha Chopra dolazi iz Indije i prethodno iskustvo stekla je i zahvaljujući radu na različitim pozicijama u oblasti ljudskih resursa, poput privlačenja i upravljanja talentima, HR biznis partnerstva, kao i u okviru HR operacija i tehnologija na lokalnom, ali i regionalnom nivou. Tokom svog rada u kompaniji PepsiCo, bila je usmerena na unapređenje inkluzije, jednakosti i pospešivanju različitosti na tržištima Afrike, Bliskog Istoka i Južne Azije (AMESA tržišta). U svom radu, vodila se pristupom transformisanja organizacije u više rodno uravnoteženu, pravedniju i inkluzivniju sredinu i biće joj izuzetna čast da stečena znanja i veštine prenese i na regionalno tržište.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam postala deo PepsiCo tima za južna tržišta Centralne Evrope i Baltičke zemlje i što ću imati priliku da se upoznam sa tržištem koje se znatno razlikuje u odnosu na ono iz kojeg dolazim. Različitost je upravo ono što negujemo u kompaniji, a prihvatanje različitosti je sastavni deo našeg ličnog i profesionalnog razvoja. Južna tržišta Centralne Evrope i Baltičke zemlje nalaze se na pozitivnom razvojnom putu, i vrlo me raduje činjenica što sam deo ovog putovanja - rekla je ona.

Takođe, dodaje da će veliki fokus njene pozicije biti i na ubrzavanju programa talenata u dinamičnom, složenom i stalno promenljivom okruženju, uz preuzimanje aktivnije uloge u oblikovanju PepsiCo programa održivosti na našim tržištima.

U prethodnih 12 godina, Diksha je imala prilike da radi u različitim oblastima, od finansija do farmacije, a deo PepsiCo tima je već sedam godina. Kako i sama kaže, njen netradicionalan pristup radu pružio joj je mogućnost da sebi obezbedi karijeru iz snova i da radi ono što je inspiriše i budi znatiželju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.