NavMenu

SEE ENERGY konferencija 13. i 14. oktobra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Petak, 30.09.2022. 16:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Christos Georghiou/shutterstock.com)Ilustracija
Tema ovogodišnje međunarodne SEE ENERGY konferencije, koja će biti održana 13. i 14. oktobra u hotelu Sheraton u Novom Sadu, je "Zapadni Balkan u susret novim energetskim izazovima".

Tokom ovog dvodnevnog događaja, kroz četiri sesije, biće predstavljeno stanje, trenutni izazovi, kao i budući projekti i potencijalna rešenja u budućoj energetskoj tranziciji celog regiona Zapadnog Balkana.

Učesnici: Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo finansija, Ministarstvo privrede, EPS, EDS, Viessmann, MT Komex, ProCredit, OTP, ERSTE banka, ACB društvo u posredovanju u osiguranju.

Cilj konferencije je da se predstave najnovija dostignuća u primeni obnovljivih izvora energije u sistemima daljinskog grejanja i hlađenja, OIE projekti koji aktivno učestvuju u smanjenju zavisnosti od fosilnih goriva, kao i promocija OIE potencijala u Srbiji i u samoj regiji Zapadnog Balkana kao odličnog tržišta za potencijalne investicije i ulaganja privatnih investitora.

Događaju će prisustvovati i aktivno učestvovati vodeći energetski stručnjaci, regionalni i međunarodni predstavnici državnih institucija, austrijska i srpska privredna komora, predstavnici privatnih i javnih preduzeća, banke i investicioni fondovi, osiguravajuće kuće.

Učešće na konferenciji je bez kotizacije, a registracija učesnika je obavezna i vrši se popunjavanjem registracione forme na sledećem linku - REGISTRACIJA.

Broj prisutnih na samoj konferenciji je ograničen, ali se može pratiti preko Zoom aplikacije čiji će link učesnici takođe moći pratiti i pristupiti popunjavanjem registraocine forme.

Program potražite ispod teksta.


Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.