NavMenu

Mona Plaza pokreće prvu image kampanju Truly unique

Izvor: Promo Sreda, 21.09.2022. 12:55
Komentari
Podeli
(Foto: Mona Plaza)

Truly unique je prva image kampanja brenda Mona Plaza. Glavna ideja i smisao kampanje su ručice koje simbolično predstavljaju uslužnost, prijateljstvo, dobrodošlicu, otvorenost, sve one ljude koji rade u hotelu i koji pružaju vrhunsku, zaista jedinstvenu uslugu gostima - da li je to konobar, recepcioner, sobarica, menadžer, svi oni dočekuju goste i učestvuju u kreiranju truly unique doživljaja.

Hotel Mona Plaza nalazi se u samom srcu Beograda, na Dorćolu, na raskrsnici stilova, kultura i vekova. Na mestu gde je nekada postojala prva fabrika čokolade Šonda, danas ponosno stoji hotel koji odiše modernim, industrijskim enterijerom, a sama suština nekadašnje Šonde je zadržana i pretočena u moderni gastro bar koji je nastavio da neguje čokoladnu tradiciju i nasleđe porodice Šonda.

Mona Plaza je vodič za jedinstveno beogradsko iskustvo. Blizina Mona Plaze svim najbitnijim beogradskim atrakcijama, čini ovaj hotel savršenim za odmor. Raznovrsnost atrakcija i blizina istih dovoljan su razlog da se prošeta ulicom Kralja Petra, da se poseti Kalemegdan, Knez Mihailova, Zoološki vrt, Beton hala, Skadarlija- boemska četvrt i što je najbitnije, sve ovo je moguće posetiti peške, uživajući u šarmu i ambijentu Starog grada. Od ove godine, hotel Mona Plaza gostima obezbeđuje još jednu, dodatnu truly unique uslugu, a to je iznajmljivanje bicikala, s obzirom da se nadomak hotela nalazi i početak biciklističke staze, kao i prelepi 25.maj. Ovo je zaista jedinstvena prilika da gosti lepše i bolje upoznaju grad na dva točka.

(Foto: Mona Plaza)

Šondina čokoladna priča

Baš na ovom mestu gde se danas nalazi Mona Plaza su se od 1902. godine proizvodile čokolada, keks i slatke poslastice koje su zaslađivale dane brojnim Jugoslovenima. Slatku priču pokrenuo je Kosta Šonda, trgovac i industrijalac koji je u drugoj polovini XIX veka došao iz Grčke u naš glavni grad. Kosta je 1890-tih prvo otvorio prodavnicu u kojoj se mogla kupiti "Olga" - u to vreme jedina mlečna čokolada u Beogradu. "Olga" je bila poznata kao "najbolja od svih čokolada".

Danas, Šonda i dalje živi u hotelu Mona Plaza kao mesto gde Beograđani, ali i gosti iz svih krajeva sveta mogu da uživaju u vrhunskim poslasticama, pre svega Šondinoj Olgi koja predstavlja omaž prvoj i najboljoj čokoladi Jugoslavije.


Devet konferencijskih sala

Mona Plaza je jedan od vodećih beogradskih kongresnih centara sa 9 konferencijskih sala i sa prostorom od 2.000 m2 koji se može iskoristiti za organizaciju najvećih kongresa, konferencija, događaja koji zahtevaju veliku i ozbiljnu organizaciju. Opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom.

Nazivi konferencijskih sala takođe nisu slučajni i svaka od sala nosi truly unique ime: npr. najveća sala koja može da primi 420 osoba nosi naziv Donji Dorćol, zatim tu su Gornji Dorćol, Šonda 1, Šonda 2, Šonda 3, Šonda 4 itd.


Sobe nude potpuno novi doživljaj Beograda

Sobe nude potpuno novi, truly unique doživljaj Beograda. Gosti započinju dan uz jedinstveni pogled na Dunavski kej, a završavaju ga uz noćna svetla glavnog grada koji nikad ne spava. Pažljivo dizajnirane po meri svakog gosta, neutralne, prirodne nijanse, topla atmosfera i moderan ambijent standard soba pružiće odmor kakav gosti i zaslužuju.

Hotel Mona Plaza ima 170 soba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.